Service-ul nostru, Autodoc Cluj-Napoca, isi propune sa informeze clientii despre diferentele specifice anvelopelor si importanta schimbarii lor  in functie de anotimp, primavara – vara si toamna cu anvelope de vara si in anotimpul rece – iarna cu anvelope de iarna.

Diferenta dintre anvelopele de vara su anvelopele de iarna este data de profilul si compozitia cauciucului.

Anvelopele de vara au o aderenta sporita pe suprafetele uscate, compozitia cauciucului din banda de rulare a ei este mai dura si mai potrivita temperaturilor ridicate.

Materialul din care sunt fabricate anvelopele de vara contine mai putin siliciu in amestecul de cauciuc care il face la temperaturi scazute sa inghete. De aceea mai marii dezvoltatori de anvelope au creat anvelopele de iarna care rezista la temperaturi scazute.

Cea mai importanta component este banda de rulare ( santurile si modelele cauciucurilor ).  Acestea la anvelopele de vara sunt intr-un numar mai mic si de o adancime medie care asigura aderenta atat la franare cat si la accelerare.

Cunoscand toate cele enumerate mai sus, Autodoc – doctorul masinii tale vine cu oferte de nerefuzat pentru clientii nostrii asigurand atat consiliere in achizitionarea anvelopelor cat si montare si echilibrare gratuita anvelopelor achizitionate de la noi.