Acumulatorul auto ( bateria) are rolul de a da viata masinii tale. Aceasta inmagazineaza energia electrica la un nivel optim de functionare care poate sa fie de 6V, 12V, 24V.

Intr-un autovehicul acumulatorul ( bateria ) se gaseste fie in fata sub capoda, in compartimentul motor, in porbagaj sau sub scaun / podeaua masinii (in habitaclul masinii).

Acumulatorul ( bateria ) difera de la masina la masina fie prin dimensiunile ei fie prin curentii de descarcare. Aceasta nu are o durata de functionare bine determinate. Ea depinde de mai  multi factori pentru a functiona la parametrii optimi, cum ar fii :

  • Functionarea corecta a sistemului de incarcare ( ex : alternator cu regulatorul de incarcare, cablaje, papusi si borne, conexiuni, etc )
  • Echiparea masinii cu consumatori suplimentari ( ex : sistem de iluminat, sistem audio-video, etc )
  • Timpii mari de stationare cu nivel redus de reincarcare a autovehiculului
  • Timpii mari de functionare la capacitate de descarcare solicitand masina cu anumite defectiuni la motor, parte electrica
  • Fixarea acumulatorului, oxidarea sau deformarea lui prin frecare

Autodoc – doctorul masinii tale, autorizat RAR , cu o bogata experienta atat in reparatiile auto ca service auto, dar si in comercializarea de piese de schimb, asigura consultant si suport tehnic in vederea achizitionarii de acumulatoare ( baterii auto ) in functie de cerintele automobilelor clientilor.

Personalul nostru cu o experienta bogata in domeniul verificarii instalatiilor electrice a autovehiculelor  si a bateriilor auto asigurand suport tehnic in situatia in care exista probleme cu bacteria auto si in perioada de garantie

Fie ca discutam de accumulator Varta, Bosch, Deta, etc pentru orice tip de autovehicul, Autodoc Service Auto Cluj-Napoca este Solutia optima pentru dumneavoastra.