Anvelopele autovehiculelor sunt considerate de cele mai multe ori ca fiind piesele mai putin importante ale unei masini. Nimic mai fals deoarece anvelopele sunt singurele piese care au contact direct cu suprafata carosabila.

Anvelopele se pot deteriora fara ca soferul sa realizeze acest lucru, de aceea service-ul Autodoc va recomanda sa inspectati starea anvelopelor si sa verificati presiunea acestora la fiecare 2 sau 3 saptamani.

Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa inlocuiti anvelopele masinii dumneavoastra. Acest lucru o sa fie necesar atat in momentul de uzura a anvelopelor dar si la trecerea in alt anotimp (ca de exemplu anvelope de vara si anvelope de iarna).

Momentul in care se inlocuiesc anvelopele este un moment decisiv de care responsabil este proprietarul vehiculului. Acesta trebuie sa aibe in vedere mai multi factori printre care se enumara si conditiile de drum, intretinerea ei, etc

Este foarte important sa montati acelasi tip de anvelopa pe toate cele patru roti ale masinii dumneavoastra pentru a putea beneficia de cele mai bune  conditii din trafic.

Autodocservice auto Cluj-Napoca, fiind in colaborare cu marii furnizori de piese auto si anvelope din jud. Cluj dar si din tara vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera o gama variata de anvelope. Fie ca vine vorba de anvelope de iarna sau anvelope de vara, marca Continental, Yokohama, Sebring, Sawa sau altele toate le puteti achizitiona de la noi.

Service-ul nostru vine in ajutorul dumneavoastra cu oferte de nerefuzat. Fie ca este primavara si este nevoie de anvelope de vara sau vine iarna si avem nevoie de anvelopele de iarna, Autodoc Service Auto este solutia optima pentru dumneavoastra.

In momentul in care orice client achizitioneaza anvelope din cadrul service-ul nostru montarea si echilibrarea este gratuita.

Odata cu schimbarea anvelopelor fiecare posesor de masina trebuie sa fie constient ca este necesar a se face si reglaj de directie pentru ca anvelopele noi schimbate sa nu prezinte o uzura premature. Pentru aceasta,  Autodoc – doctorul masinii tale, are aparate pentru reglaj de directie  3D marca John Bean actualizate permanent.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie !