Cand vine vorba de reparatiile auto, fiecare proprietar al unui autovehicul doreste sa investeasca in piese de calitate care sa persiste o perioada mai lunga de timp.

Fie ca doriti piese auto originale, fie piese auto aftermarket service-ul nostru Autodoc vine in ajutorul dumneavoastra. Experienta de peste 10 ani in reparatii auto dar si colaborarea cu furnizori remarcati de piese auto atat din jud. Cluj cat si din toata tara ne ajuta sa facem fata fiecarei provocari aparute zi de zi.

La achizitionarea unei piese auto trebuie sa tineti cont de anumite indicative care ne arata tipul piesei de schimb :

  • Piesele originale folosite de producator la ansamblarea masinii poarta indicativul OE (Original Equipment). Aceste piese auto sunt fabricate de catre furnizori precum Bosch, Hella, Mann-Filter, etc avand contract excusive cu producatorul auto pentru fabricarea lor.
  • Piesele care au indicativul OEM (Original Equipment Manufacturer) sunt piese de schimb originale produse de catre furnizorii de piese consacrati insa ambulate cu propriul lor logo; ca exemplu : piese de schimb originale marcate cu logo Bosch, Hella, etc sau cu logo-ul altor producatori de piese de schimb.

De obicei piesele de schimb originale OE sunt mai scumpe ca pret fata de piesele de schimb OEM

  • Piesele aftermarket ( AM ) sunt piese auto care nu poarta logo-ul sau insemnele producatorului auto. Aceste piese de schimb sunt omologate de catre organismele international pentru a putea ajunge in comert oferind si ele deasemenea un nivel de siguranta ridicat.

Diferenta de pret dintre piesele auto aftermarket este data de numarul de kilometrii in care piesa auto poate functiona in parametrii optima. Calitatea acestor piese aftermarket difera in functie de reputatia producatorului de piese dar si de pretul acestora.

Aveti probleme cu autovehicului dumneavoastra si doriti o oferta de pret cu cel mai bun raport calitate-pret atat pentru piese de schimb cat si pentru manopera? nu ezitati sa cereti in mai multe service-uri auto autorizate si  o sa va convingeti ca service-ul auto  Autodoc din Cluj-Napoca o sa fie printre primele optiuni.

Avem nevoie de copie dupa talonul masinii sau de datele generale ale autovehiculului gen : marca, tipul, seria de sasiu, an fabricatie iar service-ul nostru va gasii Solutia cea mai buna pentru tine.

In acest sens va rugam sa completati forumularul de cerere pret sau sa trimiteti o cerere de pret pe adresa de e-mail service[at]autodoc.ro iar noi in cel mai scurt timp o sa va raspundem.